Ha rossz a könyvelőd, a céged is gyengébben teljesít

Megoldás lehet a könyvelőváltás, egy olyan könyvelőiroda Budapesten, akinél kiemelt figyelmet kapsz

A jelenlegi könyvelőd visszafogja a vállalkozásodat?

Úgy érzed, többet ki tudnál hozni vállalkozásodból, de a gazdasági adminisztráció visszafogja fejlődésedet? Eddigi könyvelőd, könyvelőirodád nem támogat hasznos tanácsokkal? Úgy érzed, csak egy ügyfél vagy nála a sok közül? Nincsenek javaslatai, hogyan lehetne törvényesen kevesebb adót fizetned? Kaptál már NAV-bírságot? Ha a válaszod egyszer is „igen”, ideje könyvelőt váltanod!

Könyvelőváltás - nem érdemes halogatni!

A rossz könyvelők terjesztik azt a tévhitet, hogy könyvelőt váltani bonyolult! Hidd el, nem az! Neked csak a döntést kell meghoznod, minden mást elintézünk mi. Csak azt fogod érzékelni, hogy egy jó és figyelmes profi könyvelőirodával élvezet együttműködni. Nekünk fontos, hogy több időd maradjon az üzletre, leginkább annak bevételi oldalára. Elvégezzük a pénzügyi adminisztrációt, gondoskodunk arról, hogy a NAV elégedett legyen a cégeddel, mindezt úgy, hogy a szükségesnél egy fillérrel se fizess több adót. Hogyan?

Ha érdekel a válasz, hívj a 06 70 420 9751 számon, vagy foglalj időpontot! Ez neked nem kerül semmibe!

Hívd az iroda tulajdonosát!


+36 (70) 420 97 51

Online időpontfoglalás

Nálunk biztonságban leszel!

Napra készen fogod látni pénzügyeidet, azt, hogy hogyan áll a céged. Ehhez nem kell pénzügyi munkatársat alkalmaznod! Bármikor kérdezhetsz, rövid időn belül releváns és pontos választ kapsz. Minden szükséges szolgáltatással rendelkezésedre állunk: a könyvelés mellett adótanácsadással, valamint bérszámfejtéssel is foglalkozunk. Könyvelőirodánk ott áll melletted, segítünk a felmerülő kérdések megválaszolásában. Nem csak gondos munkánk garantálja biztonságodat, de rendelkezünk szakmai biztosítással is.

A jó könyvelő érthető is

Legtöbb ügyfelünk azzal ajánl minket másoknak, hogy mi nem csak jók vagyunk, de érthetőek is. Könnyű velünk együttműködni, nálunk nincsenek végtelen egyeztetések. A számlák leadásának több módja van, rugalmasak vagyunk ebben is. A bizonylatokat behozhatod hozzánk, vagy elküldheted online, ahogy neked kényelmes. Természetesen házhoz is megyünk értük Budapest egész területén.

Tégy egy próbát, nem kerül semmibe!

Ha úgy érzed, hogy a jelenlegi könyvelőd nem végzi megfelelően, odafigyeléssel munkáját, hívj minket! Számunkra nincs kis ügyfél, mindenkinek mi, a cég vezetői válaszolunk, nem kell titkárnőkön átvergődnöd. Gyere el hozzánk, ez még semmire nem kötelez! Könyvelőirodánk Zuglóban van.

Ha érdekel a lehetőség, hívj a 06 70 420 9751 számon, vagy foglalj időpontot!

 

AC Business Connect Kft.

Iroda: 1149 Budapest Mogyoródi út 32.

Székhely: 1157 Budapest, Nyírpalota út 83.

office@konyveltessvelunk.hu

+36-70-420-9751 vagy +36-70-330-9093


Tevékenységi kör: 69.20 Számviteli, könyvvizsgálói, adószakértői tevékenység

Mérlegképes regisztrációs szám: 164937

Adószám: 23699577-2-42

Cégjegyzék szám: 01-09-974166

Felelősség biztosítás: 20 Millió/év Generáli Providencia Biztosító Zrt.

Bank: CIB Bank

Számla Szám: 10700660-66164968-51100005