Induló vállalkozásod van?

Könyvelő nélkül bele se kezdj!

Segítség, vállalkozom!

Eldöntötted, hogy céget alapítasz, mert van egy kiváló ötleted, egy sikerre született terméked vagy szolgáltatásod? Üzleti tervet készítesz, hogy lásd, miből és hogyan lesz bevételed? Tele van a fejed és a naptárad a teendőkkel, egyik üzleti megbeszélésről szaladsz a másikra? Ha a válaszod igen, akkor olvass tovább, mert elmondjuk, hogyan segítünk neked, hogy a lényegre összpontosíthass.

Egy jó vállalkozás mögött mindig ott áll egy jó könyvelő

Ne rágódj olyan problémákon, hogy

  • milyen cégformát válassz,
  • figyelembe vettél-e minden költségtételt az üzleti tervedben,
  • hol nyiss bankszámlát és milyent,
  • vegyél-e föl hitelt és honnan.

Ezek látszólag egyszerű kérdések, könyvelő, adótanácsadó nélkül is lehet róluk dönteni. A különbség annyi, hogy a szakértelmünkkel már ezen a ponton, akár évi több százezer forint költséget megtakaríthatunk neked! Hogyan?

Ha érdekel a válasz, hívj a 06 70 420 9751 számon, vagy foglalj időpontot! Ez neked nem kerül semmibe!

Hívd az iroda tulajdonosát!


+36 (70) 420 97 51

Online időpontfoglalás

A sikered fontos nekünk!

Az elmúlt években 30 induló vállalkozásnak segítettünk, hogy nekik csak az üzlettel kelljen foglalkozniuk. Ők nem töprengtek az adózással kapcsolatos kedvezményeken, a számlaképesség megszerzésén, nem bújták a könyvelési és bérszámfejtési jogszabályokat. Ezt mind ránk bízhatták! Ők pedig építették a vállalkozásukat, mert tudták, hogy pénzügyileg rendben van a cégük. Nekik soha nem kell NAV-ellenőrzéstől rettegniük.

Miért egyszerűbb velünk a vállalkozásod indítása?

  • Mert elmagyarázzuk, hogy a tervezett tevékenységedhez melyik cégforma lenne a legoptimálisabb, ezzel éves szinten jelentős költséget takarítunk meg neked.
  • Mert segítünk az üzleti terved költségoldalának az összeállításában, hogy semmilyen tétel ne maradjon ki, adótanácsadással támogatjuk üzleti terveidet
  • Mert kialakítjuk a könyvelési rendszeredet, hogy könnyen kezelhető, átlátható legyen.
  • Mert az első perctől kezdve intézzük céged könyvelési és bérszámfejtési feladatait, elküldjük a kötelező bevallásokat, jelentéseket minden szükséges helyre, a NAV-nak, az OEP-nek, az önkormányzatnak.

Neked mindössze annyi a dolgod, hogy átadd nekünk a bizonylatokat, és ha bármit tudni szeretnél, kérdezz! Ügyfeleink 85%-a azzal ajánl minket másoknak, hogy mi érthetően beszélünk a könyvelésről.

Egy próbát mindenképpen megér!

Ha felkeltettük a kíváncsiságodat, gyere el hozzánk, ez még semmire nem kötelez! Könyvelő irodánk Zuglóban van. A megbízástól számított egy héten belül megalapítjuk a cégedet díjmentesen. Nálunk nincs kötelező hűségidő, bármikor felmondhatsz nekünk. Számunkra nincs kis ügyfél, az induló cégekkel is mi, a cég vezetői tartjuk a kapcsolatot, és mi vesszük fel a telefont.

Ha érdekel a lehetőség, hívj a 06 70 420 9751 számon, vagy foglalj időpontot!

 

AC Business Connect Kft.

Iroda: 1149 Budapest Mogyoródi út 32.

Székhely: 1157 Budapest, Nyírpalota út 83.

office@konyveltessvelunk.hu

+36-70-420-9751 vagy +36-70-330-9093


Tevékenységi kör: 69.20 Számviteli, könyvvizsgálói, adószakértői tevékenység

Mérlegképes regisztrációs szám: 164937

Adószám: 23699577-2-42

Cégjegyzék szám: 01-09-974166

Felelősség biztosítás: 20 Millió/év Generáli Providencia Biztosító Zrt.

Bank: CIB Bank

Számla Szám: 10700660-66164968-51100005