Rólunk

Mi nem tanácsot adunk, megmutatjuk!

Mérhető üzleti előny

Szolgáltatásaink valós mérhető üzleti előnyhöz juttatják partnereinket.

Motiváló szervezetfejlesztés

Bevonjuk munkatársait is a fejlesztésbe, így könnyebben elfogadják a változásokat.

Értelmes árképzés

Áraink észszerűek, igazodnak a cég pénzügyi helyzetéhez.

Kik vagyunk

Vállalkozók, mint Ön

A Vállalkozásmentor csapata olyan szakemberekből áll, akik a maguk területén minőségi és leinformálható munkát végeznek hosszú évek óta.

Miért mi?

Ahány cég, annyi élethelyzet

A tanácsadás a múlté. Se ideje, se lehetősége nincs, hogy tanácsokat kövessen. Eredményekre van szüksége. Olyanoktól, akik már megcsinálták.
Mentorok vállalkozásai a legtöbb életcikluson keresztül mentek már és a megtanult és az alkalmazott “best practice”-k beépítésével, partnereink vállalkozásait is átsegítettük a nehéz helyzeteken.

Ön szerint melyik életciklusban jár jelenleg a cége? Tudja meg a videóból!

Mi az első lépés?

Kapcsolatfelvétel

Kérjük, töltse ki a gombon keresztül elérhető űrlapunkat, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot!

Amennyiben már az első beszélgetés során is hasznos információt szeretne tudni, töltse ki a honlap bal alsó sarkában elérhető GYORSTESZT-et és a kvíz kiértékelésével együtt fogjuk felkeresni.

Ez nem kötelezi Önt semmire, csupán egy jelzést ad nekünk, hogy kereshetjük, és hogy kiderítsük, pontosan miben is tudunk segíteni!

Második lépés

Alap problémák kiszűrése

A kvíz kitöltése után 24 órán belül megkeressük Önt emailen és telefonon, hogy feltegyük azokat a kérdéseket, amelyek segítségével cégre szabott ajánlatot tudunk Önnek küldeni.
Munkatársunk telefonon vagy online fogja feltenni a kérdéseket, hogy minél pontosabban értsük az Ön helyzetét, igényeit és kihívásait, hiszen minden cég más kihívásokkal néz szembe!

Harmadik lépés

Átfogó cégfelmérés

Annak érdekében, hogy a tervezett fejlesztések és változtatások a lehető legpontosabban illeszkedjenek a vállalkozásához, online felületen kitölthető kérdőívet küldünk Önnek és beosztottainak a cég működésével és terveivel kapcsolatban.

Az online felmérésen kívül kulcspozícióban lévő munkatársait telefonon vagy online megbeszélés keretében interjúzzuk, hogy kiderüljön, kinek mi van a fejében a cég jelenlegi helyzetével és jövőjével kapcsolatban.

A kérdéseket előre egyeztetjük Önnel, az eredményeket pedig fejlesztési javaslatokkal egybekötve elküldjük Önnek.

Mindez 10 napot vesz igénybe. Hogy mennyibe kerül? Maximum egy jó laptop áráért megtudhatja, hogy cégénél melyek a jelentős problémák és kihívások, mi működik jól, és mit gondolnak a munkatársai minderről, milyen javaslatai vannak, mitől tartanak, miben motiváltak.

Minden egy helyen, amit a pénzügyekről, a modern könyvelésről tudni akar.
Minden egy helyen, amit a jogi problémák megoldásáról tudni akar.
Mindent egy helyen, amit a munkatársak toborzásáról és vezetéséről tudni akar.

Történetünk

A Vállalkozásmentor gondolata közel egy éve fogant meg, amikor pénzügyi szakértőnk, Knirsch Olivér bevonta egy ügyfél fejlesztésébe trénerünket, Simon Ildikót, hogy segítse a cég növekedését, majd Ildikó kérte Olivér segítségét az ő ügyfelének teljesítményértékelésének kiszámolásában. Ekkor jöttek rá, hogy közösen, szakértelmüket egyesítve hatékonyabban tudnak segíteni a cégek növekedésében, mintha külön dolgoznának.

Sokat beszélgettünk az ügyfeleinkkel, és kiderült, hogy számukra sokkal jobb, ha mindent egy helyen, azonos minőségben találnak meg, ami a cégük fejlesztéséhez szükséges, mintha külön-külön foglalkozna velük egy könyvelő, egy jogász, egy szervezetfejlesztő, vagy akár egy online marketinges. Így született meg a Vállalkozásmentor.

Szakértőink

Nem tanácsot adunk, megmutatjuk!

Mentor program mikro- kis és középvállalkozásoknak pénzügyi, marketing és HR területeken.

Knirsch Olivér

Knirsch Olivér

PÉNZÜGYEK, ADÓZÁS

Simon Ildikó

Simon Ildikó

KÉPZÉS, SZERVEZETFEJLESZTÉS, HR TANÁCSADÁS

Kertész Gábor

Kertész Gábor

PÁLYÁZATÍRÁS, GYAKORNOKSZERVEZÉS

Kenéz Zoltán

Kenéz Zoltán

SZOFTVERFEJLESZTÉS, INFORMATIKAI TANÁCSADÁS

Kohári Réka

Kohári Réka

JOGI SEGÍTSÉG

Földi Miklós

Földi Miklós

TOBORZÁS, KIVÁLASZTÁS

Barabás Tamás

Barabás Tamás

GDPR TANÁCSADÁS

Elek Ádám

Elek Ádám

ONLINE ÉS ÁLTALÁNOS MARKETING TANÁCSADÁS

Kapcsolat

Nagyon örülünk, hogy felkeresett minket! Nálunk minden információt, szolgáltatást megtalál egy helyen, ami a vállalkozása növekedésében vagy fejlődésében segítségére lehet.

H-P: 9:00 - 16:00

BUDA: 1119 Budapest, Fehérvári út 83.

PEST: 1141 Budapest, Mogyoródi út 32.

Email

Itt jelentkezzen!