Legyen jó csapata

Legyen jó csapata

Tájékoztató

Mentorprogram Toborzás és kiválasztás

Minden cég toboroz munkavállalót, akár vezetői, akár beosztotti pozíciókba. Ez egy szakma, úgy hívják HR-es.

Minden cég toboroz munkavállalót, akár vezetői, akr beosztotti pozíciókba, és bár ezt maga a tulajdonos vagy ügyvezető is el tudja végezni ez mégis egy szakmai, úgy hívják HR-es.

A meghatározott pozíciókra segítünk megtalálni és kiválasztani a megfelelő munkatársat.

Vállaljuk többek között:

 • az álláshirdetés előtt az adott pozíció munkaköri leírásának és döntési felelősség meghatározásának átvizsgálást
 • a munkakörhöz kapcsolódó kompetenciák – szaktudás, szakismeret, tapasztalat, képességek és készségek, valamint a hozzáállás (attitűd) meghatározását és leírását
 • az álláshirdetésre beérkezett önéletrajzok első és második körös rostálását, ügyvezetői döntéselőkészítést
 • állásinterjúk lefolytatását, kulcspozíciókra csoportos kiválasztás megtervezését és levezetését

   

Ezzel időt spórolunk az ügyvezetőnek és tulajdonosnak, valamint garantáljuk, hogy az egyes pozíciókba a megfelelő ember fog kerülni azzal, hogy tudatosan az adott cég jellemző, az iparág és a munkakör elvárásaihoz, valamint a meglévő csapat igényeihez, összetételéhez keressük a megfelelő embereket.

A kiválasztásnál olyan pszichológiai szempontokat is behozunk, ezen kívül teszteket alkalmazunk, helyzetfüggő kérdéseket teszünk fel, amellyel az adott munkára a legalkalmasabb jelöltet tudja kiválasztani a vezető, így megóvja magát attól, hogy néhány hét vagy hónap után újra kelljen kezdenie a toborzást. 

Reméljük, Önnek is hasonló véleménye lesz, ha megtisztel bizalmával, és bennünket választ. Várjuk a jelentkezését!

Tájékoztató

Mentorprogram Motivációs rendszer

Minden cégvezető érdeke, hogy a dolgozók elégedettek, így magas teljesítményt adjanak le. Ez nem  csak pénzkérdés.

Minden cégvezető érdeke, hogy a dolgozók elégedettek, így magas teljesítményt adjanak le. Ez nem  csak pénzkérdés..A munkavállalók motivációi négy félék lehetnek, és ezek közül csak egyik a fizetés- és juttatás növekedés. onkon a visszajelzéseken alapulnak, amelyeket tőlünk gyűjtünk. Ennek töredékét jelzik csak vissza a vezetőknek, hiszen tartanak a munkájuk elvesztésétől, vagy  akaratlanul is szűrik a véleményüket, ez érthető.

Vállaljuk többek között:

 • munkavállaló elégedettség és motivációs felmérést online formában
 • a felmérés eredményei és a cégvezető céljai mentén a többszintű motivációs rendszer kialakítását és bevezetését
 • a munkavállalói elégedettség és motiváció visszamérését az új rendszer elindulásától számított 3-6 hónap múlva

Ezzel egyrészről megoldjuk a dolgozók anyagi motivációs problémáit, így a cégtulajdonos hosszú távon a cégnél dolgozó, elégedett, ezáltal magasabb teljesítményt leadó munkavállalói csapatot nyer, valamint a vezető képet kap arról, hogy a dolgozók meddig és milyen feltételek mellett maradnak a cégnél rövid-közép és hosszú távon, ezáltal jobban tudja tervezni a cég működését és távlati fejlesztéseit. 

 A motivációs rendszer kialakítása és alkalmazása a bevezetést követő második hónaptól látható és mérhető teljesítmény növekedést hoz. 

Reméljük, Önnek is hasonló véleménye lesz, ha megtisztel bizalmával, és bennünket választ. Várjuk a jelentkezését!

Tájékoztató

Mentorprogram Teljesítményértékelés

Minden cégvezető szeretné mérni munkavállalói teljesítményét, hogy lássa, mire megy el a bérköltség.

Minden cégvezető szeretné mérni munkavállalói teljesítményét, hogy lássa, mire megy el a bérköltség..A meghatározott pozíciókra segítünk kialakítani és bevezetni, elfogadtatni a teljesítményértékelést. Minden cégnél lehetőség van erre, ehhez nem kell multinak lenni.

Vállaljuk többek között:

 • az egyes munkakörökre mérhető és konkrét elvárásokat, teljesítménymutatókat megfogalmazni
 • a teljesítménymutatók méréséhez szükséges adatokat meghatározni, ezek gyűjtésének módszereit kialakítani, és a mindennapi működésbe beillesizteni
 • a mérési rendszert kialakítani, és az első teljesítménymérést koordinálni
 • a teljesítményméréshez egyéni, csoportos és cégszintű anyagi és egyéb kompenzációkat, teljesítménybérezési rendszert kialakítani a cég pénzügyi lehetőségeit figyelembe véve

Ezzel egyrészről megoldjuk a dolgozók anyagi motivációs problémáit, így a cégtulajdonos hosszú távon a cégnél dolgozó, elégedett, ezáltal magasabb teljesítményt leadó munkavállalói csapatot nyer, valamint a meglévő bérköltség állományt hatékonyabban használja fel, és a rosszul teljesítő munkavállalók túlfzetettségét is megszüntetjük. A teljesítményértékelés kialakítása és alkalmazása a bevezetést követő második hónaptól látható és mérhető teljesítmény növekedést hoz. 

Reméljük, Önnek is hasonló véleménye lesz, ha megtisztel bizalmával, és bennünket választ. Várjuk a jelentkezését!

Tájékoztató

Mentorprogram Csapatépítés

A cégek előszeretettel szerveznek a munkavállalóknak csapatépítést, de vajon a céges vacsora, a szabadulószoba, vagy a szórakoztató programok megoldják a valódi problémát?

Csapatépítést akkor szoktak szervezni a cégek, ha valami gond van a csapatban, ha konfliktusok, nehézségek adódnak, vagy hirtelen sok az új belépő. A csapatépítés drága mulatság, ezért fontos, hogy először vizsgáljuk meg, mi pontosan a kihívás, amire a csapatépítő programot szervezzük, és az alapján állítsuk össze a megfelelő tematikát!

Vállaljuk többek között:

 • a vezetők és munkavállalók körben online kérdőíves felmérést a bajok valódi természetéről, az elérendő célokról
 • a csapatépítő program megtervezését, és teljes körű megszervezését, helyszín javaslatokat, egyeztetést a külső helyszínnel, a catering és szállás megszervezését
 • a csapatépítő lebonyolítását és az utánkövetési munkálatokat (fotók, videók készítése, a csapatépítőn elhangzott javaslatok összegyűjtése és rendszerezése)

A csapatépítő akkor jó, ha a munkatársak nem csak élvezik az együtt töltött időt, de a program hatására hatékonyabbá válik a  munkavégzés, az emberek közötti személyes kapcsolatok helyre állnak,az egyes osztályok, csoportok közötti együttműködés jelentősen javul, az információáramlás megoldódik, a vezetők elfogadottsága nő. 

Reméljük, Önnek is hasonló véleménye lesz, ha megtisztel bizalmával, és bennünket választ. Várjuk a jelentkezését!