Legyen több bevétele

Legyen több bevétele

Tájékoztató

Mentorprogram Online marketing

Manapság már minden cég hirdet valamit valahol. Aki kimarad a digitális térből, végleg lemarad a versenyből. Szeretné, ha a hirdetésre szánt pénzt nem az ablakon dobná ki? Mutatjuk, ezt hogyan garantáljuk!

A világháló egy hatalmas nagy űr. Ha cél és célzás nélkül akarunk hirdetni, üzeneteket eljuttatni a célpiachoz, kihullunk a fekete lyukon. Ezért a legfontosabb, hogy szűkítsük és specializájuk, hogy kinek mit akarunk hirdetni, üzenni. Ez több, mint egy Facebook vagy egy Google hirdetés. Ez csak a jéghegy csúcsa!

Vállaljuk többek között:

 • Online marketing stratégia elkészítését és akciókra bontását, akár rövid, de akár egy éves időtartamra
 • Potenciális marketing csatornák kiválasztását & releváns felületeken történő megjelenést
 • Célközönségnek megfelelő célzások kiválasztását: életkor, helyszín, idő, kulcsszó, érdeklődési kör.
 • A felhasználói viselkedés, a marketing csatornák és a weboldal forgalmának pontos kiértékelését
 • Keresőhirdetések és képes márkaépítő kampányok indítását
 • Videóhirdetések indítását a márkaismertség céljából
 • Social felületeken tartalomgyártást és bejegyzések hirdetését
 • Weboldal teljesítmény figyelést, forgalmi elemzéseket, riportokat
 • A weboldal elkésíztését vagy újratervezését, amely már tartalmazza azokat az adatokat, amely alapján a Google és a Facebook jutalmazza az Ön honlapját

Az online marketing olyan tevékenység, mintha egy valóságos piacon csak azok a vásárlók jönnének az Ön tsandjához, akik biztosan és nagy mennyiségben vásárolják a terméket, és kiszűri azokat, akik csak időt tölteni jöttek a piacra. Ez egy szakma, amit érdemes profikra bízni, akik az Ön által megadott költségkerettel felelősen és hatékonyan gazdálkodnak. 

Reméljük, Önnek is hasonló véleménye lesz, ha megtisztel bizalmával, és bennünket választ. Várjuk a jelentkezését!

Tájékoztató

Mentorprogram Értékesítési rendszer

A cégvezetők számára az egyik legköltségesebb faktor az idő, amelyből mindig kevés áll rendelkezésre, ezért annak kiváló beosztása jelentős költségeket csökkent és hatékonyabbá válik a munka.

Az időrablókat észrevenni nem könnyű, és még nehezebb megszabadulni tőlük. Ezek olyan tevékenységek, amelyeket feleslegesen végeznek a munkatársak, és észrevétlenül csökkentik a hatékonyságot. 

Vállaljuk többek között:

 • a vezetők és munkavállalók körében online kérdőíves felmérést az időrablókról
 • a felmérés alapján változtatásokat  javaslunk a munka megszervezésének folyamatban
 • a vezetők és a munkatársak számára Időgazdálkodás tréninget tartunk, ahol új munkamódszereket, időgazdálkodási technikákat tanulnak

Az egyének és munkacsapatok számára a napi feladatok egyet jelentenek az idővel való versenyzéssel. Ebben a versenyben lehet nyerni, de ehhez tudatos és jól szervezett munkavégzésre van szükség és olyan készségekre, amelyekkel a napi munka tervezhetőbbé, a feladatok elvégzése szervezhetőbbá válik. 

Reméljük, Önnek is hasonló véleménye lesz, ha megtisztel bizalmával, és bennünket választ. Várjuk a jelentkezését!

Tájékoztató

Mentorprogram Értékesítés

Feltételezzük, hogy Ön is ült már a telefonra meredve, és próbált bátorságot nyerni, hogy felhívjon valakit, hogy eladja a termékét vagy a szolgáltatását. Ez a legrosszabb pillanat az értékesítésben, de erre megvan a tökéletes megoldásunk.

Az értékesítés akkor működik jól, ha egy komplex rendszer épül fel köré, ha pontosak és naprakészek az információi a piacról, leendő ügyfeleiről, partnereiről. Ezek után végig kell gondolnia, hogy milyen stratégiát és taktikát választ az egyes piaci szereplők megközelítésében. Írjon nekik egy direkt marketing levelet? Bízzon mindent az ösztöneire, és telefonáljon? Küldjön hírlevelet, miközben maga is szívből utálja, ha ilyeneket kap?

Vállaljuk többek között:

 • Az Ön cégét körülvevő piac szereplőinek felkutatását, elemzését
 • Cégre szabott értékesítési rendszer kialakítását és bevezetését
 • Az egyes piaci szereplőknek legjobban megfelelő értékesítési módszerek kialakítását és használatuk  megtanítását
 • Tárgyalástechnikai eszközök elsajátítását és gyakorlását

Az értékesítésnek valóban értéket kell közvetítenie, erre utal maga a szó is. Nem házalásról, ügynökösködésről van szó, hanem profi, tudatos és szimpatikus értékközvetítésről, a bevételek növeléséről. Itt a rendszeres, alapos háttérmunka és a profi tárgyalás, kommunikáció egyszerre érvényesül.

Reméljük, Önnek is hasonló véleménye lesz, ha megtisztel bizalmával, és bennünket választ. Várjuk a jelentkezését!

Tájékoztató

Mentorprogram Ajánlás és networking

Minden a kapcsolatokon múlik. Ön is hallotta már ezt a mondást? Tudta, hogy az ajánlás útján 7-szer könnyebb az értékesítés, mint hideghívásból, vagy hideg kapcsolatból?

Ha úgy dönt, hogy új ügyfeleit költséghatékonyan, ajánlások útján akarja megszerezni, akkor ezt meg kell tanulni, magától nem megy gördülékenyen. Erre utal a net+working kifejezés, azaz dolgoztatni a hálózatot. Az ajánláskérés és a cégen belüli ajánlási rendszer kidolgozása pikk-pakk megvan, onnantól már mások dolgoznak az Ön bevételéért!

Vállaljuk többek között:

 • Az ajánlási rendszer kidolgozását a cégen belül akár a teljes csapattal, akár a vezetővel közösen
 • Az ajánlás és networking eszközök megtanítását és gyakorlását
 • Az ajánlások sikerességének lépései- hogyan dolgoznak mások az Ön bevételéért – elaődás, gyors képzés

Az ajánláskérés nem egyszerű, hiszen olyan embereknek kell megtanítani, hogyan foglalják össze 1 mondatban az Ön vállalkozásának szakmai ajánlatát, akik nem ismerik és nem értik teljes egészében, hogy milyen problémákat old meg és miért döntöttek Ön mellett az ügyfelek.

Reméljük, Önnek is hasonló véleménye lesz, ha megtisztel bizalmával, és bennünket választ. Várjuk a jelentkezését!

Tájékoztató

Mentorprogram Pályázat

Eszébe jutott már, hogy vállalkozása fejlesztését nem csak hitellel finanszírozhatja meg?

Ha úgy gondolja telephelyét időszerű lenne átépíteni, bővíteni, korszerűsíteni, ha a szolgáltatása elvégzéséhez új gépekre, eszközökre lenne szükség, ha az irodai adminisztrációt hatékonyabbá tenné korszerű informatikai háttérrel, ha munkahelyeket teremtene, akkor ne késlekedjen felvenni velünk a kapcsolatot!

Tudta, hogy európai uniós és haza költségvetésű pályázatokon való részvétellel, vissza nem térítendő támogatáshoz juthat és a támogatás mértéke a megvalósulási helyszín függvényében, némelyik pályázat esetében akár a 100%-ot is elérheti?

Tudta, hogy nem kell munkatársait külön adminisztrációval terhelni mindezért?

Tudta, hogy lehet sikerélménnyel zárni egy nagy méretű, bonyolultabb projektet is?

Vállaljuk többek között:

 • az Ön cégére szabott pályázatok figyelését és a lehetőségekről rendszeres, rövid kivonatokat készítünk, hogy el tudja dönteni, kíván-e indulni a pályázaton
 • A pályázat megírását és teljes körű pályázati menedzsmentet a beadással együtt
 • Sikeres pályázat esetén elvégezzük a projektmenedzsmentet, így Önnek nem kell erre külön munkatársat foglalkoztatnia vagy meglévő dolgozóira ezt ráterhwlni
 • Amennyiben van saját projektmenedzsere, úgy felkészítjük őt a pályázati dokumentálásra, a szakmai és pénzügyi beszámoló elkészítésére

Ezzel új forrásokat tudunk bevonni működése és fejlesztései finanszírozására úgy, hogy a szabályoknak és törvényeknek megfelelő teljes körű pályázati menedzsmentet biztosítunk, így Önnek nem szükséges erre plusz forrsát, kapacitást ráfordítania, és cége versenyképessége ugrásszerűen megnövekszik

Reméljük, Önnek is hasonló véleménye lesz, ha megtisztel bizalmával, és bennünket választ. Várjuk a jelentkezését!

Tájékoztató

Mentorprogram Adatvagyon menedzsment

A személyes adat az új arany. Az Ön cégénél évek óta felhalmozott adat egy vagyont ér! Hogyan szedje ki belőle? Megmutatjuk!

Habár az életünk része a Google és a Facebook, mégis kevés vállalkozás van tudatában annak, hogy milyen értékes is valójában az az ADATVAGYON, amely cégünk működése során nap mint nap keletkezik. Az adatalapú gazdaságban a DIGITÁLIS-an rögzített minden adat/ információmorzsa aranyat ér, hiszen üzletfejlesztési szempontból azonnal kiaknázhatók az adatokból levont következtetések (trendek, változások, ismétlődések, stb.).

Vállaljuk többek között:

 • Adatvagyon Audit elvégzését, hogy tudatában legyen annak, milyen vagyontárgy van a birtokában, és mire lehet ezt felhasználni
 •  Data Engineering: Hogyan lehet a cégünket hatékonyságát növeli az adat alapú megközelítéssel?
 • Data Asset: Mi az Adatvagyon és milyen elemekből áll?
 •  Data Science: Hogyan elemezzük és használjuk fel különböző célokra a nyers adatokat. Célzott adatgyűjtések, adatbázis vásárlások.
 • GDPR és E-Privacy: hogyan felelhetünk meg az EU-s és a magyar jogi szabályozási környezetnek?

Ez nemcsak piaci előnyt jelent Önnek, de a szervezeti működés hatékonyságát és eredményességét is segítheti. Segítünk Önnek abban, hogy hozzá fogjon egy belső, céges Adatstratégia megalkotásához, úgy hogy ezalatt megfeleljen a GDPR és egyéb (pl. E-Privacy Irányelv, Reklám tv., stb.) rendelkezéseinek.

Reméljük, Önnek is hasonló véleménye lesz, ha megtisztel bizalmával, és bennünket választ. Várjuk a jelentkezését!

Tájékoztató

Mentorprogram Exportmentorálás

Ha úgy érzi, kinőtte a magyar piacot vagy induló vállalkozásként kezdettől a teljes világegyetemben gondolkodik, mint célpiac, akkor erre időben fel kell készülni. Hogyan tud az Ön cége külföldre jutni? Megoldjuk!

A magyar piac korlátozott mértékben tudja az Ön forgalmát növelni, de miért állna meg az országhatároknál? Ma már a magyar vállalkozások exportképes szolgáltatásai és termékei már most is számos országban vannak jelen. Ne tartsa vissza az, hogy nem tud tökéletesen angolul! Szakértőink számos országban magyar nyelven segítik Önt az exportban, a külföldi célpiacokon való megjelenésben. 

Vállaljuk többek között:

 • cége exportérettségi felmérését, azaz százalákosan megmutatjuk, mely kell fejlődnie, mielőtt exportálásba fog
 • az Ön vagy az Ön által kijelölt képviselő tárgyalóképességének felmérését magyarul és angolul
 • exportstratégia kialakítását, és egy lépésről lépésre levezetett Passport to Export munkatervet
 • mesterelme alkalmak szervezését és megvalósítását: a hely, ahol minden szakértő Ön körül forog, és nem Önnek kell szaladgálni a jogász, a marketinges, a pénzügyi tanácsadó stb. között
 • exportmentorálást havonta akár több alkalommal is, hogy vége valóban kiérjen az ország határán kívül
 • szakértői hálózatot, akik egy egyes országokban fogják a kezét az első perctől kezdve

Az első lépés, hogy elszánja magát egy konzultációra. Mit veszÍthet? Amit nyerhet az, hogy megnyílik a világ, és néhány milliós piac helyett több száz milliós piacra léphet ki biztonságosan és tudatosan.

Reméljük, Önnek is hasonló véleménye lesz, ha megtisztel bizalmával, és bennünket választ. Várjuk a jelentkezését!